Resultaat

De Positief Gezonde Onderneming:

jouw model en ons deskundig en passend advies voor een mooi resultaat

En je ziet het, ook Harry wordt heel gelukkig van ons advies! Klik op de desbetreffende afbeelding om te zien wat Harry met ons advies en een beetje van onze ondersteuning voor elkaar heeft gebokst!

In control

In control

Samenwerking loopt lekker, iedereen is goed op elkaar ingewerkt. Daardoor lopen de processen binnen Harry’s onderneming op rolletjes. Harry is duidelijk in control en ook zijn medewerkers en klanten merken dit.

Fan

Fan

Harry glundert! Alweer een goede recensie op zijn website; en gisteren nog een bedankbriefje en gebak voor al zijn medewerkers. Harry heeft geen tevreden klanten, hij heeft fans! Doordat hij altijd zijn afspraken nakomt. Doordat hij goed op de wensen van zijn klanten inspeelt en een extra stap zet voor zijn klanten. En mocht het dan een keer misgaan, dan lost hij het meer dan goed op. Bij Harry draait écht alles om de klant. Dat doet hij overigens niet alleen, hoor. De beste reclame voor Harry zijn klanten.

Trots

Trots

Zijn medewerkers zijn trots om voor Harry te werken. En dat steken ze niet onder stoelen of banken. Iedereen die het maar horen wil, krijgt te horen dat Harry luistert naar zijn medewerkers, hen ondersteunt en faciliteert daar waar nodig. Hij is flexibel en geeft hen de ruimte. Hij stimuleert ontwikkeling en opleiding. Daardoor willen nieuwe medewerkers maar al te graag binnen zijn bedrijf aan de slag. Kortom, Harry zorgt ervoor dat zijn medewerkers met veel plezier bij hem werken. En dat geeft zijn medewerkers vleugels!

Ondersteunend

Ondersteunend

Geen kwaad woord over zijn partners tegen Harry. Samen zorgen ze ervoor dat klanten op hun wenken worden bediend en komen ze tot de beste oplossing. Daardoor lopen de bedrijfsprocessen soepel en met bijzonder weinig verstoringen. Harry gaat niet voor de goedkoopste deal, maar gaat voor samenwerking waarin iedereen tevreden is. Iets waar Harry’s medewerkers en klanten blij van worden.

Optimistisch

Optimistisch

Hij weet wat zijn omgeving belangrijk vindt. Als er zaken aangepast worden, betrekt Harry zijn omgeving erbij om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. En mocht de omgeving toch ontevreden zijn, dan doet Harry er alles aan om dat zo goed en snel als mogelijk op te lossen. Zijn bedrijf ziet eruit om door een ringetje te halen. Geen rommel buiten het pand en dat stemt de buren tevreden. Elk jaar organiseert Harry een barbecue voor zijn buren omdat hij weet dat er af en toe wat overlast is. Zijn buren nemen dat voor lief.

Verrast

Verrast

De concurrentie weet niet wat hen overkomt. Harry volgde altijd hun nieuwe producten, diensten en ideeën. Nu kunnen ze hem niet meer bijbenen. Het lijkt wel of hij hen altijd een stap voor is. Ze hebben werkelijk geen flauw idee hoe hij dit geflikt heeft.

Gelukkig

Gelukkig

Harry overziet de boel heeft zijn zaak op orde en is in balans. Hij heeft rust in zijn hoofd en een deel van de week laat hij de boel de boel om eens uit te waaien en na te denken over zijn bedrijf, waardoor hij de juiste beslissingen neemt en zijn bedrijf goed naar de toekomst leidt.

Zo zie je, door wat tijd en geld te steken in een vragenlijst hebben onze adviseurs een scherpe analyse en deskundig advies uitgebracht. Een advies waarmee Harry meteen aan de slag kon gaan. Met hele goede resultaten. Dus: waar wacht jij nog op? Verbind de plannen van morgen aan de acties van vandaag! Neem contact op met één van onze adviseurs. Voor een eerste GRATIS kennismakingsgesprek.

De Positief Gezonde Onderneming: Dé keuze om succesvol te zijn!