Onze AANPAK: 7 bouwstenen

De Positief Gezonde Onderneming:

Inzicht & Advies tegen MKB-tarieven

Net als Harry hoef jij niet alles zelf te bedenken. Want als ondernemer kan het soms best eenzaam zijn als het gaat om de verantwoordelijkheid om je bedrijf nu en in de toekomst succesvol te laten zijn. ‘Doe ik het wel goed? Overzie ik alles?’ of ‘Ik moet iets, maar wat?’

Wij hebben een uniek model ontwikkeld gebaseerd op gedegen (wetenschappelijk) onderzoek om je op een eenvoudige manier van deskundig en passend advies te voorzien. Dat niet begint bij je bedrijf, maar bij jou als ondernemer. Want jij staat aan het roer, jij loopt de risico’s dus jij bepaalt ook wat er gebeurt. Aan de hand van 7 bouwstenen hebben wij een vragenlijst opgebouwd die ingevuld wordt door jou en je medewerkers. Dat kost jou en je medewerkers maar maximaal dertig minuten. Wil je meer onderzocht hebben, dan kunnen jouw klanten, je partners en/of je omgeving diezelfde vragenlijst invullen. Dan weet je precies hoe ook zij tegen jouw bedrijf aankijken.

Wij maken een rapport op van slechts enkele A4-tjes, waarin visueel de uitkomsten worden weergegeven. In dit rapport staan ook onze bevindingen en praktische adviezen, waar je morgen al mee aan de slag kunt gaan.

Heb je bij de uitvoering deels of volledig ondersteuning nodig? Of wil je wellicht aanvullende gesprekken met bijvoorbeeld medewerkers of klanten organiseren om nog meer diepgang in de analyse te krijgen? Geen probleem, dat regelen onze adviseurs ook voor je.

En dat alles tegen tarieven die aantrekkelijk zijn voor jou als mkb-ondernemer.

Verbind de plannen van morgen aan de acties van vandaag! Neem contact op met één van onze adviseurs. Voor een eerste GRATIS kennismakingsgesprek.

De Positief Gezonde Onderneming: Dé keuze om succesvol te zijn!