Ondernemer Harry

Ondernemer Harry

Oké, je leunt achterover en kijkt van een afstand naar je bedrijf. Als ondernemer heb je te maken met nogal wat uitdagingen. Stiekem weet je dat niet alles op rolletjes loopt en er dingen zijn die beter moeten of anders kunnen. Misschien niet meteen nu, maar wel voor de toekomst. Maar je komt er niet aan toe of je weet niet hoe. Soms pieker je hierover of lig je er een nacht wakker van. Want hoe kan jij verder groeien of blijft jouw bedrijf levensvatbaar?

Voor ondernemer Harry maakte de Positief Gezonde Onderneming het verschil.

Ga met de muis over de afbeeldingen en ontdek wat de Positief Gezonde Onderneming Harry opleverde.

Angstig / Onzeker

Angstig / Onzeker

De samenwerking binnen het bedrijf kan beter. Hierdoor gaat er nogal eens wat mis en ontstaan irritaties bij medewerkers. Maar ook Harry’s klanten merken dat. Dit gaat ten koste van het plezier en de winst en Harry moet alle zeilen bijzetten. Bovendien gaan veranderingen in de markt zo snel en hij heeft lang niet altijd antwoord op dat wat de markt van hem vraagt.

Zorgelijk

Zorgelijk

De klanten van Harry zijn weleens ontevreden en sommige kopen zelfs niet meer bij hem. Waaraan dit precies ligt weet Harry niet. Zijn product of dienst is toch prima? En de klant zal er toch niet over vallen dat hij niet altijd zijn afspraken nakomt omdat hij het gewoon te druk heeft?

Irritatie

Irritatie

Zijn medewerkers mopperen weleens. Nee, Harry is zeker niet genomineerd voor “baas van het jaar”. Het is tegenwoordig wel een uitdaging voor Harry om medewerkers te behouden. Net als het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Boos / Onbegrip

Boos / Onbegrip

Zijn zakenpartners kosten hem meer werk dan ze opleveren doordat Harry veel tijd kwijt is met onderhandelen en afstemmen. Maar meestal lukt het hem wel om tegen lage kosten afspraken te maken. Zijn relatie met hen verloopt echter stroef en zij hebben alleen contact als er iets aan de hand is. Ze willen geen extra moeite voor hem doen.

Onmacht

Onmacht

De concurrentie is Harry alweer voor; zij komen telkens met nieuwe producten, duiken onder de prijs of hebben weer een geweldige reclamecampagne. Harry kan niet anders dan snel volgen, want anders mist hij helemaal de boot.

Chaotisch

Chaotisch

Het lukt Harry maar niet om de omgeving van zijn bedrijf netjes te houden; de buren klagen voortdurend en klanten vinden dat het een rommeltje is. Grote bron van ergernis is ook het in de wijk parkeren van auto’s en soms die stank van dat afval.

Ongelukkig

Ongelukkig

Tsja, hier wordt Harry natuurlijk niet blij van. Sterker nog, hij baalt als een stekker. Hij laat zich leiden door de waan van alledag, wat hem onrustig maakt. Zo langzamerhand overziet hij de boel niet meer.

Ken jij net als Harry situaties die binnen jouw onderneming beter kunnen, dan is het tijd voor actie. Maar dat hoef je als ondernemer niet alleen te doen. Want waar begin je, hoe weet je wat werkelijk nodig is?

Ben je op zoek? Wij zijn er voor jou, want wij bieden je uitkomst. Aan de hand van ons model De Positief Gezonde Onderneming! Op basis van een eenvoudige vragenlijst maken wij een goede analyse en komen met praktische en deskundige adviezen. En nee hoor, geen lang en moeilijk rapport. Gewoon enkele A4-tjes met de uitkomsten en ons deskundig advies.
En oh ja, tegen betaalbare tarieven die passen bij jou als mkb-ondernemer.

De Positief Gezonde Onderneming: Dé keuze om succesvol te zijn!

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op de volgende pagina (aaanpak) voor meer informatie. Zie daar wat wij bedoelen!